TECCO:PAPER

A TECCO:PHOTO médiák kimondottan a legnépszerűbb tintasugaras nyomtatókhoz és tintákhoz lettek kialakítva. A méretek széles skálája elérhető a hagyományos fotó mérettől (10 x 15 cm) egészen a széles formátumú rendszereken használt 152 cm-es tekercsméretig.
Professzionális fotó nyomatok a TECCO:PHOTO RGB ICC profiles for Adobe™ Photoshop® profilok segítségével készíthetők, melyek szinte a legtöbb Windows® és Macintosh® rendszerben működő tintasugaras nyomtatóhoz elérhetők a: www.tecco-photo.hu/letoltesek menüpont alatt.
PROFESSIONAL PORTRAIT

A TECCO:PHOTO Professional Portrait papírok kimondottan a professzionális fotográfiához lettek kifejlesztve, a legmagasabb minőségi kívánalmaknak megfelelően.

A megszokott matt, selyemfényű és fényes felületeken kívül megtalálhatók még azok a speciális bevonatú papírok, melyek megjelenésükben és tapintásukban igen közel állnak a hagyományos analóg fotópapírokhoz.
FINEART

A TECCO:PHOTO FineArt kategória kiváló minőségű fotó papírok választékát tartalmazza kreatív fotósok és igényes művészek számára.

A vászontól a pamut alapú művészi papírig a TECCO:PHOTO FineArt portfóliójában számos 100%-ban savmentes, PH semleges termék található, amelyek közül néhány műtárgyként is archiválható, ezen papírok átlagélete meghaladhatja akár a 100 évet is.
PHOTOGRAPHERS SELECTION

A TECCO:PHOTO Photographers Selection egy egyedi választék a rendkívüli színvonalú nyomatokhoz való médiákból.

A klasszikus Baryttól a kétoldalú fotópapírokon keresztül az ultra-fehér, magas fényű médiákig minden olyan termék megtalálható, mely a nyomatokhoz egy minőségi többletet nyújt.

VISSZA A TERMÉKEKHEZ